Goedkoopste traplift kopen

Omdat de aankoop van trapliften een aanschaf is waar veel geld mee gemoeid is zoeken veel mensen naar een leverancier waar ze de goedkoopste traplift kunnen kopen. Hiervan zijn er in Nederland en België een aantal te vinden. Daar tussen zitten ook fabrikanten die tweedehands gebruikte trapliften te koop aanbieden. Deze zijn goedkoper in prijs en zijn kwalitatief net zo goed als nieuwe nadat deze vakkundig gereviseerd zijn door een professionele monteur. Er zijn heel veel mensen die dagelijks te maken hebben met het feit dat ze niet meer zo mobiel zijn als vroeger. Dit kan bij sommigen tot gevolg hebben dat ze hun trap in huis niet meer op kunnen lopen en zelfs moeten gaan verhuizen. Een traplift kan in deze gevallen uitkomst bieden.

Er zijn meerdere manieren om de goedkoopste traplift te kunnen aanschaffen. U kunt het volgende doen:

  • Een traplift leasen
  • Een WMO vergoeding aanvragen bij uw gemeente
  • Overwegen om een tweedehands traplift te kopen
  • Een traplift huren

Afbeelding goedkoopste traplift

Wat kost een traplift

De goedkoopste traplift kopen
Tussen goedkopere en duurdere trapliften zijn er een aantal verschillen die opvallen. Een goedkoop model zal bijvoorbeeld voorzien zijn van simpele bekleding op de stoel lift. Dit terwijl er voor duurdere modellen die meer geld kosten luxe extra’s zoals lederen bekleding zijn. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen en dat is de veiligheid. Of U nu een traplift koop die veel of weinig geld kost. U bent er van verzekerd dat ze U veilig over de trap naar boven en beneden vervoeren. Denk er wel om dat de installatie van een traplift maatwerk is en daarom zouden de kosten per woning hoger of veel lager kunnen uitvallen. In het geval van een enkele rechte trap zal dit de goedkoopste traplift zijn. Hieronder staan gemiddelde traplift prijzen in de goedkope klasse:

  • Traplift met een dubbele bocht: vanaf ongeveer 5800 euro
  • Traplift met een enkele bocht: vanaf ongeveer 4400 euro
  • Rechte traplift: vanaf ongeveer 1800 euro

Afbeelding goedkoopste traplift kopen

Goedkope tweedehands traplift kopen

Gebruikte tweedehands trapliften zijn goedkoper
Voor mensen met een laag budget of in het geval er slechts tijdelijk een traplift nodig is kan tweedehands een uitkomst zijn. Omdat de goedkoopste traplift een gebruikte is is het zeer de moeite waard om eerst bij verschillende bedrijven die trapliften verkopen naar de mogelijkheden. Vaak hebben ze een aantal occasions staan die worden opgeknapt alvorens te worden verkocht. Hoeveel deze modellen kosten hangt af van uw wensen en het momenteel beschikbare aanbod. Daarom is het verstandig om bij meerdere leveranciers kosteloos een offerte te vragen zodat U weet waar U de goedkoopste traplift kopen kan.

Goedkope traplift huren

Als er slecht voor tijdelijk of een korte langere periode een traplift nodig is zijn er ook bedrijven die verhuren. In dat geval en zeker voor kortere tijd kan een goedkope traplift huren zeker een uitkomst zijn en zeker ook voor mensen die minder te besteden hebben. Trapliften kunt U al huren vanaf ongeveer deze prijs:

  • Huurprijs van een trap met een bocht vanaf ongeveer 150 euro per maand
  • Huurprijs van een rechte trap vanaf ongeveer 100 euro per maand