Wat kost een traplift met twee bochten

Als U zichzelf afvraagt wat kost een traplift met twee bochten is het een goed idee om meerdere offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven. Omdat het monteren van een traplift volledig maatwerk is zullen de kosten sterk afhangen van de soort trap of trappen in uw woning. Des te meer bochten de liftstoel moet maken om boven te komen hoe ingewikkelder de montage zal zijn. Daarom zal dit ook in grote mate de uiteindelijke prijs bepalen. Rechte trappen zijn in de regel het goedkoopst omdat hier ook het minste werk in gaat zitten en de installatie kosten die bij de prijzen zijn inbegrepen zullen lager zijn.
Wat kost een traplift met twee bochten

De kosten voor een traplift met één bocht

U kunt op ongeveer een bedrag rekenen van gemiddeld genomen €5800,- voor een traplift die maar 1 bocht hoeft te maken. Omdat dit per leverancier sterk kan verschillen is het aan te raden om meerdere prijsopgave’s te vragen bij meerdere bedrijven. Zo krijgt U een overzicht van de kosten en kunt aan de hand daarvan bepalen waar U een traplift met een enkele bocht kunt kopen voor de laagste prijs. Houdt er rekening mee dat mocht er zich halverwege uw trappen een plateau bevinden dat er als het ware ook bochten in de rails komen te zitten in de vorm van hoekstukken. Ook deze modellen zijn duurder als rechte trapliften.

Afbeelding wat kost een traplift met twee bochten
Wat kost nou een traplift met meerdere bochten precies?
Afbeelding wat kost een traplift met meerdere bochten
Hier ziet U een afbeelding van een traplift met meerdere bochten. Deze kosten meer geld dan een rechte traplift.

Wat kost een traplift met meerdere bochten

Informatie over trapliften prijzen met 2 of meer bochten
Omdat er voor trapliften met meerdere bochten meer rails en meetwerk nodig zijn zullen deze duurder zijn als de rechte modellen. Als U wilt besparen op het kopen en de kosten laag wilt houden kunt U opzoek gaan een tweedehands traplift. Sommige leveranciers bieden deze aan tegen een aantrekkelijke lage prijs. Deze zijn echter gebruikt lastig te vinden omdat veelal de rail niet opnieuw gebruikt kan worden vanwege het aantal bochten. Daardoor blijft alleen het stoeltje en wat elektronica over en zullen ze nieuwe rails moeten gebruiken. Deze gebruikte traplift kost toch minder en zal voor mensen met een laag budget voordelig kunnen zijn.