Een traplift vergoeding en trapliften subsidie aanvragen.

Traplift vergoeding
De aanschaf van een traplift kost een hoop geld en dit is een uitgave die niet zomaar gedaan wordt. Toch kunt U in de meeste gevallen een traplift vergoeding krijgen wanneer U niet meer in staat bent om zelfstandig naar boven kunt wanneer U bijvoorbeeld een etage woning bewoond. Maar ook als U in een eengezinswoning woont en moeilijk naar boven kunt maar nog niet wilt verhuizen. En in dat geval kunt U in aanmerking komen voor een traplift en daarvoor ook een traplift vergoeding krijgen van bijvoorbeeld de gemeente of de zorgverzekeraar waar U verzekerd bent. Bekijk hiervoor eerst de prijzen.


traplift vergoeding

 

Elk jaar verandert de belastingdienst de regels. En wie overweegt om een traplift te laten installeren doet er daarom goed aan om dit voor het eind van dit jaar te doen. Want in in het belastingjaar 2011 is de investering in een traplift in iedere geval nog aftrekbaar. En dit gaat om grote bedragen. Wat dacht U van een aftrekpost van meer dan 15.000 euro?
In het belastingjaar 2011 mag de investering voor bepaalde hulpmiddelen nog worden afgetrokken. Dit geldt ook voor een traplift. Een traplift is namelijk een door de fiscus erkend hulpmiddel om opeen veilige manier zelfstandig in iw huidige woning te blijven wonen. Door de enorme bezuinigingen van de nieuwe regering ziet het er naar uit dat 2011 het laatste jaar wordt waarin de volledige aftrek van kracht is en U dus ook een traplift vergoeding kunt krijgen.

U komt in aanmerking voor een traplift vergoeding als

.Een inkomen heeft op bijstandsniveau

Traplift vergoeding conclusie

Laat U niet afschrikken door de hoge prijzen van een traplift omdat in de meeste gevallen er een regeling is voor een traplift vergoeding.