Wat kost een Stannah traplift

Wanneer U overweegt om een traplift te gaan kopen, dan zult U zich waarschijnlijk afvragen wat kost een Stannah traplift nou precies. Een antwoord hierop is lastig geven omdat de prijs behoorlijk kan verschillen. Hieronder zal ik hier verder op ingaan. Iedere Stannah traplift die verkocht wordt is een uniek stuk maatwerk omdat iedere trap, alle verschillende wensen en toepassingen anders zijn. Bij de aankoop zal er worden gekeken naar uw individuele omstandigheden en wordt hier een passende oplossing bij gezocht. Omdat Stannah marktleider is in de wereld van trapliften zult U bij hen zeker slagen in de aankoop van een traplift.

Bij het bekijken van welke oplossing voor U het meest geschikt is, zijn er verschillende dingen die een rol spelen. Al deze zaken zullen uiteindelijk bepalen wat uw Stannah traplift kost. Bekijk dit hieronder.

Stannah traplift kosten

Welke kosten U uiteindelijk moet betalen voor een Stannah traplift is afhankelijk van de volgende dingen:

  • Heeft U een rechte trap of een trap met bochten
  • Hoe lang is uw trap
  • Hoeveel ruimte is er in uw trappenhuis
  • Zijn er obstakels zoals deuren of opstapjes
Afbeelding stannah traplift kosten
Een stannah traplift wordt samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen. Hier hangen ook de kosten vanaf.

Wat kost een Stannah traplift

Aan de hand van bovenstaande punten kan de traplift leverancier bepalen wat de uiteindelijk prijs is en U een antwoord geven op de vraag wat kost een stannah traplift. Hierbij is het ook nog mogelijk om uw traplift te voorzien van verschillende handige opties. Tegen een meerprijs zijn er onder andere de volgende opties leverbaar:

  • Een verhoogde zitting op uw stoeltje
  • Luxe lederen bekleding op het stoeltje
  • Een handige afstandsbediening
  • Een traplift met een automatische draaistoel voor handig op en afstappen
  • Automatisch opklapbaar voetenplankje

Een Stannah traplift kan dus helemaal aangepast worden een uw eigen wensen en voorkeuren. Wat deze uiteindelijk gaat kosten hangt hier dus van af.

Afbeelding stannah gratis kosten prijsindicatie
U kunt bij Stannah gratis een prijsindicatie met alle kosten op maat laten maken.

Een prijsindicatie op maat

Om er achter te komen wat een Stannah traplift kost in uw geval kunt U met hun contact opnemen voor info. Zij zullen dan gratis een offerte op maat kunnen aanbieden waarmee U prijzen kunt vergelijken om zo de goedkoopste traplift te kunnen kopen. Ook kunnen ze adviseren over een traplift vergoeding of het huren van een traplift.